Profilbildet til Osl38Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til karlaaProfilbildet til TheRose49Profilbildet til Cd28Profilbildet til Grom87Profilbildet til maritaProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til 2hot4UProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til ArconadaProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til shado33
Profilbildet til staalmannenProfilbildet til Kas=)Profilbildet til Oslo27Profilbildet til CleoProfilbildet til TorolavProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til VildeeeProfilbildet til Tine cdProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til DionysusProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til Telemann88Profilbildet til Donatello21Profilbildet til vårkåt

Adrian23år

@adrian
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Adrian23år:Disse profilene har Adrian23år besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje