Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til nina1992Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til RockDudeProfilbildet til knny88Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til Skeva91Profilbildet til NinnaProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til norseman9Profilbildet til TommybProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til Sheryl
Profilbildet til LilliMyProfilbildet til karlaaProfilbildet til Mossing34Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til FreshnessProfilbildet til dogbayProfilbildet til BiparProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til afrikarProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til ani5Profilbildet til TearyProfilbildet til zailoProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Xjanne

Adrian23år

@adrian
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Adrian23år:Disse profilene har Adrian23år besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje