Profilbildet til NeonProfilbildet til SiljeProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til LokerProfilbildet til norseman9Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til supertedd
Profilbildet til fadedProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til leandroProfilbildet til zethProfilbildet til kennethProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til jens41Profilbildet til knutbrgProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}

Adrian23år

@adrian
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Adrian23år:Disse profilene har Adrian23år besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje