Profilbildet til SiljeProfilbildet til binittedal31Profilbildet til geddimannProfilbildet til lalaparProfilbildet til CulprateProfilbildet til LissaProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til KvinnenProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Osl38Profilbildet til knny88Profilbildet til NordlandProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til afrikarProfilbildet til dia***Profilbildet til Angrybean
Profilbildet til lekenergodProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til SwededarterProfilbildet til buskerudProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til MeeowProfilbildet til miss76Profilbildet til MissProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til apeeassProfilbildet til AmpriProfilbildet til pytagorasProfilbildet til NordJente90Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til Joey77

Adrian23år

@adrian
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Adrian23år:Disse profilene har Adrian23år besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje