Profilbildet til swedmanProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til NinnaProfilbildet til sluggernProfilbildet til bergen89Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til Oslo27Profilbildet til NowheremanProfilbildet til Reina21Profilbildet til skurk3Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til orro75Profilbildet til Sir John
Profilbildet til Lez 40Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til leandroProfilbildet til TheRose49Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til SwededarterProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til PSYllonProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til SakoProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til Kiwien

Adrian23år

@adrian
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Adrian23år:Disse profilene har Adrian23år besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 4 timer, 11 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 4 timer, 11 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Homo 40 pluss

  aktiv 2 måneder, 1 uke siden
  For å finne passordet til rommet Homo 40 pluss går du i Forum og leser innlegget der.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje