Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til xtrProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til xdresserProfilbildet til en \"doktor\" her? (søker doktorlek)Profilbildet til AndroidProfilbildet til Mr.XProfilbildet til sluggernProfilbildet til MariusProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til ChrisCProfilbildet til Niko9Profilbildet til BergenoProfilbildet til bamsefarProfilbildet til karlaaProfilbildet til candyqueen30
Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til Nic94Profilbildet til RomeoProfilbildet til BjornchProfilbildet til Jan46Profilbildet til FrkHeidiProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til KvinnenProfilbildet til par_30Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til NordJente90

Adrian23år

@adrian
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Adrian23år:Disse profilene har Adrian23år besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 13 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 13 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Homo 40 pluss

  aktiv 5 måneder, 1 uke siden
  For å finne passordet til rommet Homo 40 pluss går du i Forum og leser innlegget der.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje