Profilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til AndiiProfilbildet til frekkis71Profilbildet til pitt76Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til snirlenProfilbildet til MedusaProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til ballderProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til m52aProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til CatherineVonZuiden
Profilbildet til IronheartProfilbildet til NowheremanProfilbildet til Ready4funProfilbildet til GeiriProfilbildet til poopITboyProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til LizzyProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til LookmeProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til sølProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til sabriinaProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til 1randybugga

Adrian23år

@adrian
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Adrian23år:Disse profilene har Adrian23år besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 12 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 21 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Homo 40 pluss

  aktiv 6 måneder, 2 uker siden
  For å finne passordet til rommet Homo 40 pluss går du i Forum og leser innlegget der.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje