Profilbildet til OdinProfilbildet til hgsd1Profilbildet til zethProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Angel4uProfilbildet til stian93Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til JupiterProfilbildet til hank95Profilbildet til ZizouProfilbildet til slaviProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Solros72Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til Nylongummi
Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til vesle 43Profilbildet til SuzProfilbildet til *Punky*Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til InnlandetProfilbildet til beitoProfilbildet til sluggernProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til JimBodenProfilbildet til CalaDor

Adrian23år

@adrian
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Adrian23år:Disse profilene har Adrian23år besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Adrian23år

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Langvarig romanse

Min sexstatus

Swinging

Hva jeg liker best

20-35

Fritekst

Jeg er 23 år gammel gutt. Søker både menn og kvinner. Jeg er en person som er veldig opptatt av klær og mote og er renslig.
Bare send meld hvis dere lurer på noe;)

Moderator

Om deg

Jeg er 23 år gammel gutt. Søker menn mellom 20-35. Jeg er en person som er veldig opptatt av klær og mote og er renslig. Jeg vil Kun ha kontakt med seriøset menn.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje