Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til dp72Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til HommeProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til Kate WProfilbildet til LululuuProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til MaykieProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til trond`enProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til knutbrg
Profilbildet til JosepProfilbildet til CindyCDProfilbildet til vickycdProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til OlavsenProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til JaNuSProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til testomanProfilbildet til JiJiProfilbildet til ExosProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til Slappen72Profilbildet til johnrunProfilbildet til Andii

Adrian23år

@adrian
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Adrian23år:Disse profilene har Adrian23år besøkt:

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Langvarig romanse

Min sexstatus

Swinging

Hva jeg liker best

20-35

Fritekst

Jeg er 23 år gammel gutt. Søker både menn og kvinner. Jeg er en person som er veldig opptatt av klær og mote og er renslig.
Bare send meld hvis dere lurer på noe;)

Moderator

Om deg

Jeg er 23 år gammel gutt. Søker menn mellom 20-35. Jeg er en person som er veldig opptatt av klær og mote og er renslig. Jeg vil Kun ha kontakt med seriøset menn.

Obligatoriske opplysninger

Alias

Adrian23år

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje