Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til tronderpar91Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til godsg1Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Huldra89Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til SuzProfilbildet til ak00nProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til AnetteleProfilbildet til charlotee23Profilbildet til nada000Profilbildet til LamatryneProfilbildet til Alesio
Profilbildet til nada000Profilbildet til SoffiProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Reisende40Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til AvalonProfilbildet til monique tvProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til babybooProfilbildet til Cd28Profilbildet til LarsnProfilbildet til DodraugenProfilbildet til binittedal31Profilbildet til ani5Profilbildet til cruisefrøkna

MytishigorIP

@afroditapar
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt MytishigorIP:Disse profilene har MytishigorIP besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje