Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til TorolavProfilbildet til XjanneProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til elghodeProfilbildet til AmpriProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til ToyenProfilbildet til parivestProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til NannaProfilbildet til Latex44
Profilbildet til MandrakeProfilbildet til Siba44Profilbildet til Handyman40Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til ArconadaProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til MissProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til agderProfilbildet til MissMProfilbildet til KimmernProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til Galloper1989

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje