Profilbildet til treff hedmarkProfilbildet til Torill1979Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til ManimalProfilbildet til MannValdresProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til bergen89Profilbildet til Lolita <3
Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til testomanProfilbildet til swedmanProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til Kas=)Profilbildet til Torill1979Profilbildet til Donatello21Profilbildet til monique tvProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til hank95Profilbildet til SkårnesProfilbildet til Lars80

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje