Profilbildet til BittenProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Klara31Profilbildet til fridafridaProfilbildet til DrYvilProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til parivestProfilbildet til BillProfilbildet til jonas93Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til Becks
Profilbildet til DavinciProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til lovebbwProfilbildet til SoffiProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Lars80Profilbildet til foresterProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til AlesioProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til Oslo27Profilbildet til xantippeProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Kaisa

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje