Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til badboy1986Profilbildet til shivaProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til vanosm52Profilbildet til buskerudProfilbildet til kaiasoProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til nina1992Profilbildet til mindwto
Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til TheRose49Profilbildet til veilchenProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til *Punky*Profilbildet til ZeroProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til Difference___Profilbildet til hank95Profilbildet til El DiabloProfilbildet til DragongirlProfilbildet til wille455

MytishigorIP

@afroditapar
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt MytishigorIP:Disse profilene har MytishigorIP besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 48 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 48 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje