Profilbildet til leandroProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til xtrProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til YouwishProfilbildet til ole322Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til troendern93Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til hawe35Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til ElinesProfilbildet til Søker spennign
Profilbildet til SamehadaProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til ZaxProfilbildet til Cato1977Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til mann oslProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til xantippeProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Golden

MytishigorIP

@afroditapar
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt MytishigorIP:Disse profilene har MytishigorIP besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 16 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 16 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje