Profilbildet til naitsProfilbildet til ArielProfilbildet til Klar 79Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til knutbrgProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til swedmanProfilbildet til miss76Profilbildet til urokraakeProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til halloisProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til 1randybugga
Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til AfroManProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Trh1980Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til AlexanderProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til two-playfulProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til CulprateProfilbildet til DjeimiProfilbildet til pierceddickProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til OsloKnut

MytishigorIP

@afroditapar
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt MytishigorIP:Disse profilene har MytishigorIP besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

MytishigorIP

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje