Profilbildet til JupiterProfilbildet til RJProfilbildet til akane21Profilbildet til SnæxProfilbildet til ScorpionProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til RubberkingProfilbildet til Solros72Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til InnlandetProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Tony21
Profilbildet til DrYvilProfilbildet til søker sexProfilbildet til JaNuSProfilbildet til SvantepriProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til Kate WProfilbildet til CleoProfilbildet til Isabella10Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til ShineProfilbildet til babybooProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til johnrunProfilbildet til sir-digby-chicken-caesar

AfroMan

@afroman
aktiv 3 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt AfroMan:Disse profilene har AfroMan besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje