Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til LangbeinProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til CalaDorProfilbildet til miss76Profilbildet til RuienProfilbildet til shinY_Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til Skeva91Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Reisende40Profilbildet til zethProfilbildet til KiwienProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Innlandet
Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til Modesty56Profilbildet til engenanjaProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til NinnaProfilbildet til qwerty19Profilbildet til solaProfilbildet til Torill1979Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til Nic94Profilbildet til HardRockProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til Tyber30Profilbildet til ShineProfilbildet til Kate W

AfroMan

@afroman
aktiv 6 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt AfroMan:Disse profilene har AfroMan besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje