Profilbildet til gameroslProfilbildet til RubberkingProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til maler.nProfilbildet til Oslo27Profilbildet til røyskattaProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til MidasProfilbildet til wille455Profilbildet til maritaProfilbildet til NeonProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til carogirlProfilbildet til nordicsound
Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til L_KProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til ValeriaProfilbildet til stian93Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til westpar76Profilbildet til IngunnProfilbildet til CdrypaProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Reisende40Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Bukowski69

afrikar

@afromann
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt afrikar:Disse profilene har afrikar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje