Profilbildet til LatexmannProfilbildet til oslokosProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til LadysmanProfilbildet til IrenProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til ElviraProfilbildet til geddimannProfilbildet til Niko9Profilbildet til jan50Profilbildet til staalmannenProfilbildet til krsflortProfilbildet til mann oslProfilbildet til NiceManTr.heim
Profilbildet til Ramp78Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til pia1975Profilbildet til foresterProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Mossing34Profilbildet til SylvesterProfilbildet til ToremannProfilbildet til No StringsProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til LarsnProfilbildet til fadedProfilbildet til IngunnProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til Mistress Vitani

afrikar

@afromann
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt afrikar:Disse profilene har afrikar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje