Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til Huldra89Profilbildet til charlotee23Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til KosMusProfilbildet til badboy1986Profilbildet til LeticiaProfilbildet til ani5Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til NordJente90Profilbildet til FrkTheaProfilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til afrikarProfilbildet til StavangerProfilbildet til CulprateProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jente
Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til snirlenProfilbildet til FinelineProfilbildet til jens41Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til Mossing34Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til AyakachanProfilbildet til JiJiProfilbildet til Per SProfilbildet til carogirlProfilbildet til Angel84Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til pierceddick

afrikar

@afromann
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt afrikar:Disse profilene har afrikar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje