Profilbildet til orro75Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til Joey77Profilbildet til AskimMannProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til MehtevasProfilbildet til MarwinProfilbildet til shaftyProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til jarlemannProfilbildet til jente2011Profilbildet til BottomProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til Sigurd_Rise
Profilbildet til StrazoProfilbildet til ballderProfilbildet til RuienProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til xdresserProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til AnMy99Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til julieProfilbildet til northkickProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Låtte

afrikar

@afromann
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt afrikar:Disse profilene har afrikar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje