Profilbildet til LarsnProfilbildet til RosjerProfilbildet til BluwProfilbildet til GhroltProfilbildet til IronheartProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til XL KukkProfilbildet til Ramp78Profilbildet til BergenoProfilbildet til !Eivind30@Rygge!Profilbildet til simonaProfilbildet til line tvProfilbildet til RantazticProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til RockhardOslo
Profilbildet til FinelineProfilbildet til bergen89Profilbildet til FreshnessProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til HebroProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til pierceddickProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til Siba44Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til plusSProfilbildet til BarbieMarielle

afrikar

@afromann
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt afrikar:Disse profilene har afrikar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje