Profilbildet til MaykieProfilbildet til SnæxProfilbildet til pierceddickProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til El DiabloProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til ArousalProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til På_søkProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til synnyProfilbildet til bbck osloProfilbildet til Huldra89Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til NallexyProfilbildet til joni
Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Tobben28Profilbildet til SpindelProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til stor pungProfilbildet til Slappen72Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til DorransProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til buskerudProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til coolchic101Profilbildet til zethProfilbildet til .transe oslo 47

afrikar

@afromann
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt afrikar:Disse profilene har afrikar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje