Profilbildet til Passivg19Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Flekka18Profilbildet til Hilde79Profilbildet til Tine cdProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til AlekProfilbildet til RixnProfilbildet til buskerudProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til just myselfProfilbildet til KvastenProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til pia1975
Profilbildet til Geirern92Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til sluggernProfilbildet til TuttaProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til ElviraProfilbildet til AlexanderProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til skurk3Profilbildet til lalaparProfilbildet til TranseMann30

afrikar

@afromann
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt afrikar:Disse profilene har afrikar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje