Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til KWGProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til ValeriaProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Hilde79Profilbildet til Tromsøgullet 37 år Nord sinProfilbildet til SigvegalProfilbildet til qwerty19Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til slavi
Profilbildet til dp72Profilbildet til NallexyProfilbildet til SammiProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til DjeimiProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til C.lop14Profilbildet til StianProfilbildet til superteddProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til AngelManProfilbildet til JavhaxProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til afrikarProfilbildet til treff hedmark

afrikar

@afromann
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt afrikar:Disse profilene har afrikar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje