Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til LatexleahProfilbildet til Jan46Profilbildet til Man30303Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Matiine123Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til hank95Profilbildet til DjeimiProfilbildet til CleoProfilbildet til just myselfProfilbildet til SpindelProfilbildet til Davinci
Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til par_30Profilbildet til AndyrjProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Handyman40Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til vesle 43Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Siba44Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til JontassProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til MeeowProfilbildet til Mikkel82

afrikar

@afromann
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt afrikar:Disse profilene har afrikar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje