Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til runAProfilbildet til mindwtoProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til JimBodenProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Anettele
Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til orro75Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til LululuuProfilbildet til LokerProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til BittenProfilbildet til Fresia4Profilbildet til DionysusProfilbildet til sverre89Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til Torolav

afrikar

@afromann
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt afrikar:Disse profilene har afrikar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje