Profilbildet til carogirlProfilbildet til NåProfilbildet til i love boysProfilbildet til BotanicalProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til CleoProfilbildet til ninatvProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til sportfuckProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til LatexLovr
Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til XjanneProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til jens41Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til SylvesterProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til johnrunProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til runAProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til Man30303Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Ronn

afrikar

@afromann
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt afrikar:Disse profilene har afrikar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje