Profilbildet til AlesioProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til MissProfilbildet til nord88Profilbildet til ShineProfilbildet til BiparProfilbildet til Kalle2Profilbildet til ShjalomProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til jonas93Profilbildet til KWGProfilbildet til julieProfilbildet til Helene89Profilbildet til shinY_Profilbildet til Tordenspyd
Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til SherylProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til ArousalProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til LilliMyProfilbildet til ak00nProfilbildet til StianProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til DonGrisProfilbildet til Matiine123Profilbildet til orro75

afrikar

@afromann
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt afrikar:Disse profilene har afrikar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje