Profilbildet til bby123Profilbildet til Hilde79Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til latex66Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til DionysusProfilbildet til BBW28Profilbildet til RJProfilbildet til GogT1971Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til uzi69Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til MartinosloProfilbildet til Kospie
Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til ShjalomProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til Oslo27Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til ZizouProfilbildet til KarinagayProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til OralProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til AlexanderProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til ani5Profilbildet til pierceddick

agder

@agder
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt agder:Disse profilene har agder besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje