Profilbildet til ManimalProfilbildet til MidasProfilbildet til ElleseusProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til FreshnessProfilbildet til KogKProfilbildet til Kate WProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til gameroslProfilbildet til Mizzy
Profilbildet til @nn@Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til PlatinumProfilbildet til MissProfilbildet til ValeriaProfilbildet til par_30Profilbildet til KWGProfilbildet til joniProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til kinkysub slut

agder

@agder
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt agder:Disse profilene har agder besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje