Profilbildet til LamatryneProfilbildet til colargolProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til pitt76Profilbildet til naitsProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til LululuuProfilbildet til latino123Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til JiJi
Profilbildet til Erik1337Profilbildet til PhenrikProfilbildet til KongenProfilbildet til KristiansenProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til par_30Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til LåtteProfilbildet til ValeriaProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til FinelineProfilbildet til sexy panda

agder

@agder
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt agder:Disse profilene har agder besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje