Profilbildet til MartinosloProfilbildet til Latex44Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til JiJiProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til kajabiProfilbildet til bait69Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til AsveigProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til HardRockProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Modesty56Profilbildet til HoneyMoney
Profilbildet til ZeroProfilbildet til OdinProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til MM77Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Siba44Profilbildet til IngunnProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til MelekProfilbildet til MissyMooProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til engenanjaProfilbildet til Aman4U2

agder

@agder
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt agder:Disse profilene har agder besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje