Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til CalaDorProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til InsomniaProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til 59modellProfilbildet til ChrisCProfilbildet til RomeoProfilbildet til line tvProfilbildet til poffenProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til Passivg19Profilbildet til Geirern92
Profilbildet til monique tvProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til Roger84Profilbildet til JavhaxProfilbildet til DonGrisProfilbildet til Slave g23Profilbildet til MartinosloProfilbildet til mizzyProfilbildet til elghodeProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til XL KukkProfilbildet til BjoernProfilbildet til dogbay

AinuinoBodø

@ainuino
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt AinuinoBodø:Disse profilene har AinuinoBodø besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

AinuinoBodø

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

Hetero

Hva jeg liker best

Ærlighet

Hva jeg hater mest

Folk som gir sæ ut for å vær noe anna enn sæ sjøl.

Fritekst

Rolig og fredfull sjel. Tar ikke mæ sjøl høytidelig. Sett pris på det samme tilbake. Søker kun jenter – sentralt Bodø 🙂

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje