Profilbildet til apeeassProfilbildet til Joachim*Profilbildet til Cd28Profilbildet til synnyProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til godsg1Profilbildet til slaviProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til BittenProfilbildet til TabbeProfilbildet til jonas93Profilbildet til Skeva91Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til LatexleahProfilbildet til IBeatThePussyUp
Profilbildet til DrYvilProfilbildet til pytagorasProfilbildet til ErogenProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til freaky2Profilbildet til OralProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til badboy1986Profilbildet til sexworker202Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Mr.XProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til Vanessa Storm(TV)

AinuinoBodø

@ainuino
aktiv 5 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt AinuinoBodø:Disse profilene har AinuinoBodø besøkt:

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

Hetero

Hva jeg liker best

Ærlighet

Hva jeg hater mest

Folk som gir sæ ut for å vær noe anna enn sæ sjøl.

Fritekst

Rolig og fredfull sjel. Tar ikke mæ sjøl høytidelig. Sett pris på det samme tilbake. Søker kun jenter – sentralt Bodø 🙂

Obligatoriske opplysninger

Alias

AinuinoBodø

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje