Profilbildet til JærguttenProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til Mossing34Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Hemne72Profilbildet til Donatello21Profilbildet til qwerty19Profilbildet til Hilde79Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til beitoProfilbildet til MartinosloProfilbildet til MusashiProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til sexognytelseProfilbildet til Sublime81
Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til kennethProfilbildet til AfroManProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til fridafridaProfilbildet til IngunnProfilbildet til BiTrineProfilbildet til RememBr83Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til MaykieProfilbildet til pia1975Profilbildet til StavangerProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til dia***

Ajscream

@ajscream
aktiv 1 måned, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Ajscream:Disse profilene har Ajscream besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje