Profilbildet til FinelineProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til KristiansenProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til hawe35Profilbildet til NowheremanProfilbildet til ExosProfilbildet til ShineProfilbildet til AnMy99Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til Stine1986Profilbildet til burndocProfilbildet til Alek
Profilbildet til JaNuSProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til kjelli77Profilbildet til johnrunProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til røyskattaProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til coolchic101Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til nada000Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til Sportoguy

Ajscream

@ajscream
aktiv 3 uker, 2 dager siden
Disse profilene har besøkt Ajscream:Disse profilene har Ajscream besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje