Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til freezinProfilbildet til sexworker202Profilbildet til SvantepriProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til røyskattaProfilbildet til 59modellProfilbildet til maritaProfilbildet til Tony21Profilbildet til KogKProfilbildet til NightdiverProfilbildet til RuienProfilbildet til knny88Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til Man30303Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kv
Profilbildet til Niko9Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til søker sexProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til AndroidProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Mr.XProfilbildet til MedusaProfilbildet til burndocProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til JupiterProfilbildet til ChrisCProfilbildet til SoffiProfilbildet til agder

Ajscream

@ajscream
aktiv 1 måned, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Ajscream:Disse profilene har Ajscream besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje