Profilbildet til Handyman40Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til SiljeProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til karlaaProfilbildet til northkickProfilbildet til Stine1986Profilbildet til Cd28Profilbildet til lovebbwProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til maler.nProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til halloisProfilbildet til naitsProfilbildet til læremestervestfold
Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til Trh1980Profilbildet til PlatinumProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til komigje69Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til ExosProfilbildet til xtrProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til SylvesterProfilbildet til Caleron86Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til DrYvilProfilbildet til trannyboy

Ajscream

@ajscream
aktiv 2 uker, 3 dager siden
Disse profilene har besøkt Ajscream:Disse profilene har Ajscream besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje