Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til pytagorasProfilbildet til jens41Profilbildet til vårkåtProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til JosepProfilbildet til babybooProfilbildet til hawe35Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til bad666boyProfilbildet til MissProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Anne72Profilbildet til norseman9
Profilbildet til temptationProfilbildet til northkickProfilbildet til akane21Profilbildet til Klar 79Profilbildet til pierceddickProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til sanjaProfilbildet til ChivasProfilbildet til ExodiaProfilbildet til Leto78Profilbildet til LululuuProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til norseman9

ak00n

@ak32n
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt ak00n:Disse profilene har ak00n besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje