Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til smoker;)Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til sweden boyProfilbildet til KongenProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til MissMProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til angelica96Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til TigerProfilbildet til Oslo27Profilbildet til spruksProfilbildet til godsg1
Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til PSYllonProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Man30303Profilbildet til BecksProfilbildet til andy1988Profilbildet til Singel49Profilbildet til TingTongProfilbildet til OdinProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til NowheremanProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til stian93Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til Nyssa

ak00n

@ak32n
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt ak00n:Disse profilene har ak00n besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje