Profilbildet til wille455Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til YouwishProfilbildet til Plu2Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til zailoProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til karlaaProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til bunny
Profilbildet til MoaProfilbildet til kennethProfilbildet til blaithinProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til SylvesterProfilbildet til KWGProfilbildet til KvinnenProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til MortenBProfilbildet til lekenergodProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til j18elverumProfilbildet til MeeowProfilbildet til Travelingguy

ak00n

@ak32n
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt ak00n:Disse profilene har ak00n besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje