Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til Solros72Profilbildet til m52aProfilbildet til LatexmannProfilbildet til par3427Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til AzathothProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til Hilde79Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til førdeparetProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til VictorProfilbildet til vfold50Mvil
Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til bergen89Profilbildet til JiJiProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til !Eivind30@Rygge!Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til NowheremanProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til Handyman40Profilbildet til m52aProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til tinaProfilbildet til Andersen89Profilbildet til Streetgirls

ak00n

@ak32n
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt ak00n:Disse profilene har ak00n besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje