Profilbildet til CharlesProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til DorransProfilbildet til VictorProfilbildet til halloisProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til dewill77Profilbildet til yanaProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til Bra fyr 44 Oslo
Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til CdrypaProfilbildet til EscobarProfilbildet til BiTrineProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til mizzyProfilbildet til StavangerProfilbildet til ElleseusProfilbildet til moss73Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til Erik1337Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Roger84Profilbildet til wannaBgood

ak00n

@ak32n
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt ak00n:Disse profilene har ak00n besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje