Profilbildet til ThomasassProfilbildet til komigje69Profilbildet til SwededarterProfilbildet til BecksProfilbildet til orphansProfilbildet til Tobben28Profilbildet til krsflortProfilbildet til SammiProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til ManimalProfilbildet til MortenBProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til JærguttenProfilbildet til Bortenfor Vanilje
Profilbildet til Goldi!!Profilbildet til sluggernProfilbildet til SkårnesProfilbildet til par3427Profilbildet til Osl38Profilbildet til MissProfilbildet til GiggSProfilbildet til Telemann88Profilbildet til BillProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til kjelli77Profilbildet til MrVoldProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til pitt76Profilbildet til nattrose

ak00n

@ak32n
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt ak00n:Disse profilene har ak00n besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje