Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til vickycdProfilbildet til golfbearProfilbildet til StaaleProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Ready4funProfilbildet til MizzyProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til ToyenProfilbildet til Stine1986Profilbildet til afrikarProfilbildet til Trh1980
Profilbildet til JustinProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til AmpriProfilbildet til Angel84Profilbildet til MusashiProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til SpindelProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til DionysusProfilbildet til ChrisCProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til XenaProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til zeth

akane21

@akane21
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt akane21:Disse profilene har akane21 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje