Profilbildet til solaProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til ArconadaProfilbildet til ElinesProfilbildet til nada000Profilbildet til geddimannProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til vekten75Profilbildet til kennethProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til MissProfilbildet til SvantepriProfilbildet til Klara31Profilbildet til Elvira
Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til Plu2Profilbildet til ZaxProfilbildet til CulprateProfilbildet til SamehadaProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til bad666boyProfilbildet til love one anotherProfilbildet til Helene89Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til BecksProfilbildet til Torill1979Profilbildet til Kimhan1992

akane21

@akane21
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt akane21:Disse profilene har akane21 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje