Profilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til foresterProfilbildet til AndyrjProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til shado33Profilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til yanaProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til ChrisCProfilbildet til GogT1971Profilbildet til JM28Profilbildet til knutbrg
Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til XenaProfilbildet til jenandProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til LululuuProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Lill17Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til sabriinaProfilbildet til par_30Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Arconada

akane21

@akane21
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt akane21:Disse profilene har akane21 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje