Profilbildet til Kalle2Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til fadedProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til Kate WProfilbildet til BiparProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til temptationProfilbildet til jenandProfilbildet til MidasProfilbildet til BBW28Profilbildet til parivest
Profilbildet til MrVoldProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til frekkis71Profilbildet til ZeroProfilbildet til Per SProfilbildet til windel999Profilbildet til No StringsProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Solros72Profilbildet til DragongirlProfilbildet til Helene89Profilbildet til eddi1000Profilbildet til Nic94Profilbildet til Leto78Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til Zizou

KAAR!!S

@akkksss
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt KAAR!!S:Disse profilene har KAAR!!S besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje