Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til plusSProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til pitt76Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til babybooProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til Solros72Profilbildet til jente2011Profilbildet til SupermannProfilbildet til ShineProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til Homme
Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til sjømannProfilbildet til lalaparProfilbildet til Trappani89Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til SKubrickProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til KosMusProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til SamehadaProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Søkerdominantkvinne

KAAR!!S

@akkksss
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt KAAR!!S:Disse profilene har KAAR!!S besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje