Profilbildet til OsloG21Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til MarwinProfilbildet til Natasha93Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til vårkåtProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til beitoProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til sweden boyProfilbildet til Angel4uProfilbildet til Stine1986Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til GiggSProfilbildet til knny88Profilbildet til uzi69
Profilbildet til faithProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til OdinProfilbildet til NinnaProfilbildet til JupiterProfilbildet til RantazticProfilbildet til kajabiProfilbildet til LatexmannProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til kjelli77Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til GogT1971Profilbildet til Latex50Profilbildet til @nn@

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje