Profilbildet til stian93Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til slaviProfilbildet til Handyman40Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til silverProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til SamehadaProfilbildet til vanosm52Profilbildet til bad666boyProfilbildet til solaProfilbildet til 33Profilbildet til DavinciProfilbildet til Telemann88Profilbildet til AndyrjProfilbildet til lalapar
Profilbildet til bbck osloProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til SigvegalProfilbildet til bait69Profilbildet til Thea92Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til silverProfilbildet til norseman9Profilbildet til latino123Profilbildet til johnrunProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Lica89Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til petrus1956Profilbildet til Exos

Alesio

@alesio
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Alesio:Disse profilene har Alesio besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje