Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til Lez 40Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til bamsefarProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til HazeProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til RosjerProfilbildet til geddimannProfilbildet til sweettortureProfilbildet til hotnoProfilbildet til sluggernProfilbildet til JavhaxProfilbildet til nafaProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldre
Profilbildet til RantazticProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til tinaProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til KimmernProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til SvetikProfilbildet til AinaCdProfilbildet til shinY_Profilbildet til AzathothProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til Sublime81Profilbildet til Lenaa23Profilbildet til sweden boy

Alesio

@alesio
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Alesio:Disse profilene har Alesio besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje