Profilbildet til 59modellProfilbildet til TheReaderProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til staalmannenProfilbildet til petzlProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til GeiriProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til guttenProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til JustinProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til FreshnessProfilbildet til buskerud
Profilbildet til tinaProfilbildet til ScorpionProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til agderProfilbildet til badboy1986Profilbildet til chefdepommeProfilbildet til MrbigProfilbildet til NjordProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til TingTongProfilbildet til mrroyalProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til SpindelProfilbildet til bad666boyProfilbildet til naughtyboy23

Alesio

@alesio
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Alesio:Disse profilene har Alesio besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje