Profilbildet til MissyMooProfilbildet til SakoProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til KarinagayProfilbildet til par_30Profilbildet til ReidarProfilbildet til Merethe21Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til JM28Profilbildet til RJProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til 25slank0sl0
Profilbildet til virtuveProfilbildet til runAProfilbildet til xtrProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til LeticiaProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til carmellaProfilbildet til AsveigProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til MrVoldProfilbildet til LululuuProfilbildet til Crazy92

Alesio

@alesio
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Alesio:Disse profilene har Alesio besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje