Profilbildet til PussiProfilbildet til superteddProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til ZizouProfilbildet til StaaleProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til westpar76Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til Niko9Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til LadysmanProfilbildet til m52a
Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til GiggSProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til LissaProfilbildet til mrtoreProfilbildet til MissProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til MelekProfilbildet til LangbeinProfilbildet til EscobarProfilbildet til fadedProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til !!sweetie

Alesio

@alesio
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Alesio:Disse profilene har Alesio besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje