Profilbildet til StrazoProfilbildet til AyakachanProfilbildet til AnetteleProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til northkickProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til BotanicalProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til SpindelProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Søker leken mann i Oslo
Profilbildet til ExosProfilbildet til Thea92Profilbildet til tinaProfilbildet til kajabiProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til mindwtoProfilbildet til jeanettekProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til SuzProfilbildet til synnyProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til AndroidProfilbildet til ElleseusProfilbildet til Angel4uProfilbildet til DorransProfilbildet til geddimann

Alesio

@alesio
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Alesio:Disse profilene har Alesio besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje