Profilbildet til RixnProfilbildet til plusSProfilbildet til northkickProfilbildet til ThomasassProfilbildet til andy1988Profilbildet til ingoladProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til @nn@Profilbildet til vårkåtProfilbildet til Helene89Profilbildet til TheMissProfilbildet til HebroProfilbildet til hotfishProfilbildet til vanosm52Profilbildet til line tvProfilbildet til treff hedmark
Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til XL KukkProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til DragongirlProfilbildet til MatteStProfilbildet til Angel84Profilbildet til ArousalProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til Skeva91Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til bwillyProfilbildet til Nettstedet

Alexander

@alexander35
aktiv 1 år, 6 måneder siden
leter etter en dame som har lyst på litt kos Vis
Disse profilene har besøkt Alexander:Disse profilene har Alexander besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje