Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til LamatryneProfilbildet til testomanProfilbildet til henrkjarProfilbildet til Cato1977Profilbildet til stor pungProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til dp72Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til Buffy93Profilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til fadedProfilbildet til FrStadPassiv
Profilbildet til PlatinumProfilbildet til OdinProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til DonGrisProfilbildet til AzathothProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til KristiansenProfilbildet til MaykieProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til AskimMannProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til AsveigProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til lekenergodProfilbildet til Oral

Alexander

@alexander35
aktiv 2 år, 1 måned siden
leter etter en dame som har lyst på litt kos Vis
Disse profilene har besøkt Alexander:Disse profilene har Alexander besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje