Profilbildet til MissyMooProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til hank95Profilbildet til HardRockProfilbildet til nina1992Profilbildet til snirlenProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til KennethR88Profilbildet til veilchenProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Kinkymaster
Profilbildet til lekenergodProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til GoldenProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til ExodiaProfilbildet til vekten75Profilbildet til Bimann43Profilbildet til LamatryneProfilbildet til GogT1971Profilbildet til andy1988Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til synnyProfilbildet til Bergen-nord

Alexander

@alexander35
aktiv 2 år, 3 måneder siden
leter etter en dame som har lyst på litt kos Vis
Disse profilene har besøkt Alexander:Disse profilene har Alexander besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje