Profilbildet til SwededarterProfilbildet til MarwinProfilbildet til CindyCDProfilbildet til 33Profilbildet til Androx0Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til bakerProfilbildet til SKubrickProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Anne72Profilbildet til LåtteProfilbildet til freezinProfilbildet til Mr.XProfilbildet til Kalle2Profilbildet til BadboyProfilbildet til gamerosl
Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til solaProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til TabbeProfilbildet til elghodeProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til testomanProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til spruks

Alexander

@alexander35
aktiv 2 år, 6 måneder siden
leter etter en dame som har lyst på litt kos Vis
Disse profilene har besøkt Alexander:Disse profilene har Alexander besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje