Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til Geirern92Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til KarinagayProfilbildet til CharlesProfilbildet til ToremannProfilbildet til Caleron86Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til ChristinaCDProfilbildet til MelekProfilbildet til DodraugenProfilbildet til BiparProfilbildet til JærguttenProfilbildet til -MissV-
Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til latex66Profilbildet til par_30Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til troendern93Profilbildet til hotfishProfilbildet til VictorProfilbildet til OralProfilbildet til SylvesterProfilbildet til SupermannProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til PlatinumProfilbildet til soulofkitchen

Alexander

@alexander35
aktiv 1 år, 4 måneder siden
leter etter en dame som har lyst på litt kos Vis
Disse profilene har besøkt Alexander:Disse profilene har Alexander besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje