Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til KatherineProfilbildet til Buffy93Profilbildet til TigerProfilbildet til JiJiProfilbildet til FreshnessProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til sola50Profilbildet til gameroslProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Torill1979Profilbildet til RogermadsProfilbildet til MolliProfilbildet til 59modellProfilbildet til **vampeliten
Profilbildet til Fin g30Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til Telemann88Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til akane21Profilbildet til kastrdProfilbildet til ani5Profilbildet til BotanicalProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til NallexyProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til Evens

Alexander

@alexander35
aktiv 1 år, 10 måneder siden
leter etter en dame som har lyst på litt kos Vis
Disse profilene har besøkt Alexander:Disse profilene har Alexander besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje