Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til StrazoProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til MehtevasProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til BittenProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til jenandProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til just myselfProfilbildet til Matiine123Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til 59modellProfilbildet til Drul
Profilbildet til 2hot4UProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til Sonny55Profilbildet til Fin g30Profilbildet til ArielProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til CdrypaProfilbildet til KiwienProfilbildet til FinelineProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til SammiProfilbildet til binittedal31Profilbildet til MehtevasProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Alexander44

Alexander

@alexander35
aktiv 1 år, 1 måned siden
leter etter en dame som har lyst på litt kos Vis
Disse profilene har besøkt Alexander:Disse profilene har Alexander besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje