Profilbildet til ElviraProfilbildet til Modesty56Profilbildet til poffenProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til dewill77Profilbildet til MortenBProfilbildet til Man30303Profilbildet til pvcloveProfilbildet til faithProfilbildet til pitt76Profilbildet til Slave g23Profilbildet til StaaleProfilbildet til AnetteleProfilbildet til sweettortureProfilbildet til SupermannProfilbildet til sexypar85
Profilbildet til OralProfilbildet til LeticiaProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til harepusenProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til LilliMyProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til GirlflowerProfilbildet til LatexfunProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til SnæxProfilbildet til norseman9Profilbildet til uzi69Profilbildet til sabriina

Alexander

@alexander35
aktiv 1 år, 2 måneder siden
leter etter en dame som har lyst på litt kos Vis
Disse profilene har besøkt Alexander:Disse profilene har Alexander besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje