Profilbildet til Reina21Profilbildet til simonaProfilbildet til Latex44Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til badboy1986Profilbildet til HazeProfilbildet til NåProfilbildet til CindyCDProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til 2KosProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til freaky2
Profilbildet til DonGrisProfilbildet til Lica89Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til shinY_Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til RomeoProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til hgsd1Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til lovebbwProfilbildet til KimmernProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til Lez 40Profilbildet til Isabella10

Alexander

@alexander35
aktiv 1 år, 11 måneder siden
leter etter en dame som har lyst på litt kos Vis
Disse profilene har besøkt Alexander:Disse profilene har Alexander besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje