Profilbildet til HommeProfilbildet til JupiterProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til sisunorProfilbildet til BotanicalProfilbildet til SamehadaProfilbildet til Tobben28Profilbildet til MM77Profilbildet til dia***Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til spruksProfilbildet til Matiine123Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til poffenProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til RockhardOslo
Profilbildet til sweden boyProfilbildet til HebroProfilbildet til NightdiverProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til harepusenProfilbildet til krsflortProfilbildet til TingTongProfilbildet til moss73Profilbildet til uzi69Profilbildet til VictorProfilbildet til sisunorProfilbildet til xtr

Alexander

@alexander35
aktiv 2 år, 1 måned siden
leter etter en dame som har lyst på litt kos Vis
Disse profilene har besøkt Alexander:Disse profilene har Alexander besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje