Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til ZaxProfilbildet til komigje69Profilbildet til kastrdProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til pytagorasProfilbildet til toro60Profilbildet til dewill77Profilbildet til TorolavProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Osl38Profilbildet til pompelProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til forester
Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Osl38Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til brollProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til JontassProfilbildet til latex66Profilbildet til AinaCdProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til OpplandsPar

Alexander

@alexander35
aktiv 1 år, 9 måneder siden
leter etter en dame som har lyst på litt kos Vis
Disse profilene har besøkt Alexander:Disse profilene har Alexander besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje