Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til gameroslProfilbildet til hawe35Profilbildet til GiggSProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til jannis25Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til førdeparetProfilbildet til Kate WProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Reisende40Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til 2Kos
Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til sweden boyProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til GeiriProfilbildet til Hilde79Profilbildet til Tony21Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til charlotee23Profilbildet til Plu2Profilbildet til NallexyProfilbildet til JupiterProfilbildet til sola50Profilbildet til AzathothProfilbildet til jente2011Profilbildet til Life is a game

Alexander

@alexander35
aktiv 2 år, 5 måneder siden
leter etter en dame som har lyst på litt kos Vis
Disse profilene har besøkt Alexander:Disse profilene har Alexander besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje