Profilbildet til lekenergodProfilbildet til losamantesProfilbildet til TuttaProfilbildet til ArielProfilbildet til Nic94Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til CleoProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til knny88Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til frekkis71Profilbildet til Kimhan1992
Profilbildet til ArielProfilbildet til PSYllonProfilbildet til OsloG21Profilbildet til Caleron86Profilbildet til nord88Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til SadominatorProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Jan46Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til KjellarProfilbildet til VictorProfilbildet til AsveigProfilbildet til ole322Profilbildet til Grønnøyd

Alexander

@alexander35
aktiv 2 år siden
leter etter en dame som har lyst på litt kos Vis
Disse profilene har besøkt Alexander:Disse profilene har Alexander besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje