Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til KimmernProfilbildet til KennethR88Profilbildet til MatteStProfilbildet til simonaProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til spruksProfilbildet til SnæxProfilbildet til jan50Profilbildet til Latex44Profilbildet til dp72Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til RogermadsProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til mindwto
Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til HebroProfilbildet til TabbeProfilbildet til knutbrgProfilbildet til BergenoProfilbildet til -MissV-Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til kajabiProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til Tegner Kvinner

Alexander

@alexander35
aktiv 1 år, 9 måneder siden
leter etter en dame som har lyst på litt kos Vis
Disse profilene har besøkt Alexander:Disse profilene har Alexander besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje