Profilbildet til MarwinProfilbildet til 33Profilbildet til BittenProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til dp72Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til KospieProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Osl38Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til Dotto81Profilbildet til foresterProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Sigvegal
Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til bergen89Profilbildet til Fin g30Profilbildet til Andersen89Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til MissyMooProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til GiggSProfilbildet til jeanettekProfilbildet til sola50Profilbildet til TingTong

Alexander

@alexander35
aktiv 2 år, 6 måneder siden
leter etter en dame som har lyst på litt kos Vis
Disse profilene har besøkt Alexander:Disse profilene har Alexander besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje