Profilbildet til TearyProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til .tvliseProfilbildet til Thea92Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til shaftyProfilbildet til InnlandetProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til TingTongProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til AlekProfilbildet til JiJiProfilbildet til GiggSProfilbildet til Freshness
Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til godsg1Profilbildet til Andersen89Profilbildet til Angel84Profilbildet til Trh1980Profilbildet til nelg90Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til cat68Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til YouwishProfilbildet til monique tvProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Meeow

Alexander

@alexander35
aktiv 2 år, 3 måneder siden
leter etter en dame som har lyst på litt kos Vis
Disse profilene har besøkt Alexander:Disse profilene har Alexander besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje