Profilbildet til SakoProfilbildet til sweettortureProfilbildet til DrYvilProfilbildet til simonaProfilbildet til nattroseProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til xdresserProfilbildet til engenanjaProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til På_søkProfilbildet til mark04Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til Grom87Profilbildet til sexognytelseProfilbildet til SoffiProfilbildet til Dorcas
Profilbildet til latino123Profilbildet til ThomasassProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til SammiProfilbildet til LadysmanProfilbildet til Bimann43Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til UerfarenProfilbildet til ExosProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til RememBr83Profilbildet til DionysusProfilbildet til zailoProfilbildet til godheksaProfilbildet til Man30303

Alexander

@alexander35
aktiv 1 år, 11 måneder siden
leter etter en dame som har lyst på litt kos Vis
Disse profilene har besøkt Alexander:Disse profilene har Alexander besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Alexander

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje