Profilbildet til sverre89Profilbildet til LeticiaProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til RockDudeProfilbildet til MissMProfilbildet til trond`enProfilbildet til Slappen72Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til poffenProfilbildet til PussiProfilbildet til Drul
Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til silverProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til oslokosProfilbildet til smoker;)Profilbildet til InnlandetProfilbildet til TingTongProfilbildet til FinelineProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Trh1980Profilbildet til bunnyProfilbildet til vekten75Profilbildet til pleasure4u2n8

Alexander

@alexander35
aktiv 1 år, 9 måneder siden
leter etter en dame som har lyst på litt kos Vis
Disse profilene har besøkt Alexander:Disse profilene har Alexander besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Alexander

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje