Profilbildet til henrkjarProfilbildet til MoaProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til RememBr83Profilbildet til burndocProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Matiine123Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til PlatinumProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til LenemorProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til Siba44
Profilbildet til Cato1977Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til BottomProfilbildet til COBRAF2Profilbildet til søker sexProfilbildet til SylvesterProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Hemne72Profilbildet til Tony21Profilbildet til BadBoyDyson

Alexander

@alexander35
aktiv 2 år, 1 måned siden
leter etter en dame som har lyst på litt kos Vis
Disse profilene har besøkt Alexander:Disse profilene har Alexander besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Alexander

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje