Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til stuve92Profilbildet til CharlesProfilbildet til godsg1Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til LissaProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til SherylProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til bamsefarProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til NåProfilbildet til JM28Profilbildet til KingRabbit
Profilbildet til Torill1979Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til DorransProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til InnlandetProfilbildet til MikeProfilbildet til mann oslProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til wille455Profilbildet til burndocProfilbildet til jente2011

Alexander

@alexander35
aktiv 2 år, 5 måneder siden
leter etter en dame som har lyst på litt kos Vis
Disse profilene har besøkt Alexander:Disse profilene har Alexander besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Alexander

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje