Profilbildet til engenanjaProfilbildet til KvinnenProfilbildet til faithProfilbildet til Lars80Profilbildet til joniProfilbildet til Passivg19Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til BecksProfilbildet til FinelineProfilbildet til stuve92Profilbildet til MeeowProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til testomanProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til StianProfilbildet til Azathoth
Profilbildet til poopITboyProfilbildet til .tvliseProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til JiJiProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til PSYllonProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til urokraakeProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til GiggSProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til xdresserProfilbildet til Tobben28Profilbildet til NightdiverProfilbildet til Søt.gutt:)

Alexander44

@alexander44
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Er vel egentlig på jakt etter en jente dame somer glad i sex, par med henne i sentrum er jo også noe som pirrer. Du må like å bli brukt av min munn der nede. Håper du/dere tar kontakt. Jeg skuffer ikke. 100% diskret og seriøs. Vis
Disse profilene har besøkt Alexander44:Disse profilene har Alexander44 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje