Profilbildet til NightdiverProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til bad666boyProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Latex44Profilbildet til RJProfilbildet til Kalle2Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til SnæxProfilbildet til MarwinProfilbildet til LizzyProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til Merethe21
Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til englevingerProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til Leather-hunkProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til xantippeProfilbildet til SylvesterProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til eddi1000Profilbildet til JM28Profilbildet til TuttaProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til Vanessa Storm(TV)

Alexander44

@alexander44
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Er vel egentlig på jakt etter en jente dame somer glad i sex, par med henne i sentrum er jo også noe som pirrer. Du må like å bli brukt av min munn der nede. Håper du/dere tar kontakt. Jeg skuffer ikke. 100% diskret og seriøs. Vis
Disse profilene har besøkt Alexander44:Disse profilene har Alexander44 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje