Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til SammiProfilbildet til GiggSProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til ChrisCProfilbildet til Andersen89Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til JavhaxProfilbildet til ToyenProfilbildet til AmpriProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til Rasputin72
Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til ElleseusProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til trisvikProfilbildet til NinnaProfilbildet til LatexleahProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til TengilProfilbildet til TheRose49Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til love one another

alexogsara

@alexogsara
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt alexogsara:Disse profilene har alexogsara besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje