Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til CdrypaProfilbildet til nina1992Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til h_frodeProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til LåtteProfilbildet til DorcasProfilbildet til pitt76Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Per SProfilbildet til love one anotherProfilbildet til NettstedetProfilbildet til EmmelieKK
Profilbildet til MehtevasProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Floppa1Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til Telemann88Profilbildet til MM77Profilbildet til BistvgProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til EscobarProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til MoaProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Handyman40Profilbildet til plusS

alexogsara

@alexogsara
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt alexogsara:Disse profilene har alexogsara besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje