Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til Telemann88Profilbildet til TabbeProfilbildet til Kate WProfilbildet til Thea92Profilbildet til LatexmannProfilbildet til NåProfilbildet til JiJiProfilbildet til BrumProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til latino123Profilbildet til RomeoProfilbildet til Handyman40Profilbildet til ErogenProfilbildet til LilleKee
Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Difference___Profilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til poopITboyProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til førdeparetProfilbildet til TheMissProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til RockDudeProfilbildet til shafty

alexogsara

@alexogsara
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt alexogsara:Disse profilene har alexogsara besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje