Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til *Punky*Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til Angel84Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til OralProfilbildet til ElviraProfilbildet til Trappani89Profilbildet til MachiavelliProfilbildet til KennethR88Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til HardRockProfilbildet til qwerty19Profilbildet til PleasurekraftProfilbildet til puppemarianne
Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til MannValdresProfilbildet til Just4youProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til regntøymannProfilbildet til ElinesProfilbildet til MaykieProfilbildet til staalmannenProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til shinY_

alexogsara

@alexogsara
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt alexogsara:Disse profilene har alexogsara besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje