Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til Sonny55Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til EvensProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til RixnProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til vekten75Profilbildet til LangbeinProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til ElinesProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til maler.nProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}
Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til AndyrjProfilbildet til VigdisProfilbildet til vanosm52Profilbildet til AndroidProfilbildet til ScorpionProfilbildet til ellenProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til Mr.XProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til zailoProfilbildet til ninatvProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til GogT1971Profilbildet til treff hedmark

alexogsara

@alexogsara
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt alexogsara:Disse profilene har alexogsara besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje