Profilbildet til AlekProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til wille455Profilbildet til sisunorProfilbildet til StianProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til RixnProfilbildet til freaky2Profilbildet til AlexsProfilbildet til godsg1Profilbildet til krsflortProfilbildet til Tobben28Profilbildet til bwillyProfilbildet til faith
Profilbildet til MatteStProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Solros72Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til SadominatorProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til MaykieProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til j18elverumProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til Siba44Profilbildet til Oslo27Profilbildet til nord88Profilbildet til Bluw

alexogsara

@alexogsara
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt alexogsara:Disse profilene har alexogsara besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje