Profilbildet til MikeProfilbildet til babybooProfilbildet til two-playfulProfilbildet til ZizouProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til SnæxProfilbildet til Hulder1Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til petzlProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til halloisProfilbildet til ToyenProfilbildet til MedusaProfilbildet til osllopar_27
Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til KennethR88Profilbildet til TheRose49Profilbildet til RememBr83Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til XL KukkProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til KimmernProfilbildet til nord88Profilbildet til GoldenProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til Bjoern

alexogsara

@alexogsara
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt alexogsara:Disse profilene har alexogsara besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje