Profilbildet til Lica89Profilbildet til SupermannProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til BadboyProfilbildet til bby123Profilbildet til HazeProfilbildet til DragongirlProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til SherylProfilbildet til toro60Profilbildet til MissyMooProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til leandroProfilbildet til .LisetvProfilbildet til Nylongummi
Profilbildet til dogbayProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til stuve92Profilbildet til Mass SageProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til freezinProfilbildet til bait69Profilbildet til SakoProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til DionysusProfilbildet til pitt76Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til søker sexProfilbildet til BottomProfilbildet til StrazoProfilbildet til Asveig

alexogsara

@alexogsara
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt alexogsara:Disse profilene har alexogsara besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje