Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til trond`enProfilbildet til LadyStarProfilbildet til swedmanProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Huldra89Profilbildet til Merethe21Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Roger84Profilbildet til 2KosProfilbildet til MortenBProfilbildet til nafaProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til j18elverumProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til Royalfit
Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til toro60Profilbildet til orphansProfilbildet til virtuveProfilbildet til hank95Profilbildet til love one anotherProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til latex66Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til engenanjaProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til dewill77Profilbildet til Kas=)Profilbildet til kajabiProfilbildet til Mizzy

alexogsara

@alexogsara
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt alexogsara:Disse profilene har alexogsara besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje