Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til nattroseProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Lill17Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til shado33Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til skurk3Profilbildet til SakoProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til englevingerProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til Staale
Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til ElinesProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til CulprateProfilbildet til temptationProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til MizzyProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til AlexsProfilbildet til Frøken_sensuell1964

alexogsara

@alexogsara
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt alexogsara:Disse profilene har alexogsara besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje