Profilbildet til komigje69Profilbildet til niceboy1986Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til shaftyProfilbildet til No StringsProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til ScorpionProfilbildet til hank95Profilbildet til RubberkingProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til KarinagayProfilbildet til Julie00Profilbildet til Mr.Sensitive
Profilbildet til Lenaa23Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til BotanicalProfilbildet til BullseyeProfilbildet til veilchenProfilbildet til silverProfilbildet til *Punky*Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til AngelManProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til SussProfilbildet til simonaProfilbildet til ArielProfilbildet til CalaDorProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til mindwto

alexogsara

@alexogsara
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt alexogsara:Disse profilene har alexogsara besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje