Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til toro60Profilbildet til godheksaProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til MannValdresProfilbildet til SammiProfilbildet til jan50Profilbildet til TheReaderProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til GiggSProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til LarsnProfilbildet til Geirern92Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til Tutta
Profilbildet til Nic94Profilbildet til Sonny55Profilbildet til vfold50MvilProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til skurk3Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til KvinnenProfilbildet til shado33Profilbildet til virtuveProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til nada000Profilbildet til SamehadaProfilbildet til komigje69Profilbildet til modoulaminjammeh

alexogsara

@alexogsara
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt alexogsara:Disse profilene har alexogsara besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje