Profilbildet til faithProfilbildet til KosMusProfilbildet til Per SProfilbildet til Caleron86Profilbildet til harepusenProfilbildet til Reina21Profilbildet til MarwinProfilbildet til jarlemannProfilbildet til TabbeProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til CalaDorProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til HebroProfilbildet til just myselfProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)
Profilbildet til shinY_Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til talkmanProfilbildet til Anne72Profilbildet til SakoProfilbildet til Siba44Profilbildet til temptationProfilbildet til nelg90Profilbildet til Latex44Profilbildet til bby123Profilbildet til faithProfilbildet til Nanna

Alexs

@alexs
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Alexs:Disse profilene har Alexs besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje