Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til elghodeProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til BjoernProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til godsg1Profilbildet til stian93Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til RockDudeProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til Hilde79
Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til m52aProfilbildet til HommeProfilbildet til bakerProfilbildet til MidasProfilbildet til troendern93Profilbildet til OsloG21Profilbildet til MannPåHotellProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til XenaProfilbildet til XL KukkProfilbildet til ChivasProfilbildet til LeticiaProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Trh1980Profilbildet til synny

Alexs

@alexs
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Alexs:Disse profilene har Alexs besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje