Profilbildet til Helene89Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til SoffiProfilbildet til charlotee23Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til LissaProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til jannis25Profilbildet til snirlenProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til AndyrjProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Yuaygirl
Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til SakoProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til johnrunProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til EvensProfilbildet til MissMProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til SkårnesProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til charlotee23Profilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til trisvikProfilbildet til Kjekken88

Alexs

@alexs
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt Alexs:Disse profilene har Alexs besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje