Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til ShineProfilbildet til Joey77Profilbildet til brollProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til BittenProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til shado33Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til Caleron86Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til SigvegalProfilbildet til MartinosloProfilbildet til NyssaProfilbildet til Sim
Profilbildet til kennedy85Profilbildet til shinY_Profilbildet til vanosm52Profilbildet til MusashiProfilbildet til Leto78Profilbildet til latex66Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til vickycdProfilbildet til OdinProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til ChrisCProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til bwillyProfilbildet til ElleseusProfilbildet til charlotee23

Alexs

@alexs
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Alexs:Disse profilene har Alexs besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje