Profilbildet til EmmaEEProfilbildet til sexworker202Profilbildet til miss76Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til MehtevasProfilbildet til YongProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til NataProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til freezinProfilbildet til OsloG21Profilbildet til RuienProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til Lamatryne
Profilbildet til carogirlProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til joniProfilbildet til hotnoProfilbildet til NyssaProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til El DiabloProfilbildet til plusSProfilbildet til h_frodeProfilbildet til InnlandetProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til SherylProfilbildet til shinY_

Alexs

@alexs
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Alexs:Disse profilene har Alexs besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje