Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til mrtoreProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til HommeProfilbildet til fridafridaProfilbildet til freaky2Profilbildet til SvetikProfilbildet til JupiterProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til mann oslProfilbildet til EscobarProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Preci1ous69
Profilbildet til PlatinumProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til Flekka18Profilbildet til Joey77Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til ExodiaProfilbildet til JustinProfilbildet til Lill17Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til KvinnenProfilbildet til carogirlProfilbildet til h_frodeProfilbildet til northkickProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Arconada

Alexs

@alexs
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Alexs:Disse profilene har Alexs besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje