Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Flekka18Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til DrYvilProfilbildet til beitoProfilbildet til StaaleProfilbildet til buskerudProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Angel4uProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til TabbeProfilbildet til zailoProfilbildet til Fineline
Profilbildet til KvastenProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til MarwinProfilbildet til TabbeProfilbildet til LenemorProfilbildet til SpindelProfilbildet til Klar 79Profilbildet til jonas93Profilbildet til Cato1977Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til Merethe21Profilbildet til dp72Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til MolliProfilbildet til KineticMan75

Alexs

@alexs
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Alexs:Disse profilene har Alexs besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje