Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til LangbeinProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til BiparProfilbildet til mrroyalProfilbildet til halloisProfilbildet til sverre89Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til LokerProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Stine1986Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til MummiMamma
Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til sweden boyProfilbildet til Leto78Profilbildet til JM28Profilbildet til ToremannProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til Reina21Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til smoker;)Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til .tvliseProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til kennethProfilbildet til trannyboy

Alexs

@alexs
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Alexs:Disse profilene har Alexs besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje