Profilbildet til Grom87Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til bamsefarProfilbildet til MariusProfilbildet til DragongirlProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til trond`enProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til MissyMooProfilbildet til AnetteleProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til BecksProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kv
Profilbildet til temptationProfilbildet til Reisende40Profilbildet til SarlimeProfilbildet til DodraugenProfilbildet til jente2011Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til ellenProfilbildet til ErogenProfilbildet til NeonProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til MandrakeProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til par3427Profilbildet til BjornchProfilbildet til Henriettejenta

Alexs

@alexs
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Alexs:Disse profilene har Alexs besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje