Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til CuckoldparetProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til LizzyProfilbildet til NordJente90Profilbildet til BluwProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til TengilProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til ZeroProfilbildet til vfold50Mvil
Profilbildet til j18elverumProfilbildet til Flekka18Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til TheMissProfilbildet til AinaCdProfilbildet til ole322Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)

Alexs

@alexs
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Alexs:Disse profilene har Alexs besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje