Profilbildet til EspenProfilbildet til ArconadaProfilbildet til XenaProfilbildet til komigje69Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til oslokosProfilbildet til C.lop14Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til trond`enProfilbildet til bait69Profilbildet til Caleron86Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til superteddProfilbildet til BluwProfilbildet til AnalFist39_Oslo_Passiv
Profilbildet til Per SProfilbildet til mizzyProfilbildet til DragongirlProfilbildet til BadboyProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til apeeassProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til frkhagen92Profilbildet til ZizouProfilbildet til Niko9Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til TheRose49Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til staalmannenProfilbildet til Sarlime

Alexs

@alexs
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Alexs:Disse profilene har Alexs besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje