Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til vekten75Profilbildet til zailoProfilbildet til KjellarProfilbildet til Latex44Profilbildet til RuienProfilbildet til mann oslProfilbildet til Cato1977Profilbildet til pia1975Profilbildet til AlekProfilbildet til uzi69Profilbildet til maritaProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til englevingerProfilbildet til nada000Profilbildet til westpar76
Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til KimmernProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til DrYvilProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til Kalle2Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til DorcasProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til lalaparProfilbildet til HardRockProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til Par.Stange Hun

alfiboy51

@alfiboy51
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt alfiboy51:Disse profilene har alfiboy51 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje