Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til DodraugenProfilbildet til solaProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til LokerProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til pompelProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til vfold50MvilProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til HebroProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til davidandre
Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til MatteStProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til afrikarProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til frekkis71Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til KristiansenProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til SussProfilbildet til dia***Profilbildet til Jupiter

alfiboy51

@alfiboy51
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt alfiboy51:Disse profilene har alfiboy51 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje