Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til Oslo27Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til ole322Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til ErogenProfilbildet til L_KProfilbildet til MissProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til naitsProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til knny88
Profilbildet til Dotto81Profilbildet til JavhaxProfilbildet til faithProfilbildet til godheksaProfilbildet til Caleron86Profilbildet til latino123Profilbildet til NeonProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til LululuuProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til YouwishProfilbildet til BotanicalProfilbildet til badboy1986Profilbildet til 22 swe Oslo

alfiboy51

@alfiboy51
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt alfiboy51:Disse profilene har alfiboy51 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje