Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Siba44Profilbildet til vårkåtProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til stuve92Profilbildet til ingoladProfilbildet til NowheremanProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Floppa1Profilbildet til NyssaProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til shaftyProfilbildet til lauraloveProfilbildet til Klara31
Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til eddi1000Profilbildet til halloisProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til 2KosProfilbildet til TheMissProfilbildet til ZeroProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Torill1979Profilbildet til parivestProfilbildet til bby123Profilbildet til slaviProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til Thea92

alfiboy51

@alfiboy51
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt alfiboy51:Disse profilene har alfiboy51 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje