Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til windel999Profilbildet til CalaDorProfilbildet til godheksaProfilbildet til Tromsøgullet 37 år Nord sinProfilbildet til GhroltProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Huldra89Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til SylvesterProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til apeeassProfilbildet til Thea92
Profilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til bergen89Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til Fresia4Profilbildet til YongProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til StrazoProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til AndyrjProfilbildet til BjornchProfilbildet til AvalonProfilbildet til LenemorProfilbildet til pitt76

alfiboy51

@alfiboy51
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt alfiboy51:Disse profilene har alfiboy51 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje