Profilbildet til @nn@Profilbildet til Difference___Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til 2KosProfilbildet til **WanjaProfilbildet til ZizouProfilbildet til vekten75Profilbildet til bait69Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til xantippeProfilbildet til TearyProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til DavinciProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til Stavanger
Profilbildet til LeticiaProfilbildet til BadboyProfilbildet til Hemne72Profilbildet til leandroProfilbildet til KWGProfilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til MaykieProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til ToyenProfilbildet til L_KProfilbildet til Osl38Profilbildet til DavinciProfilbildet til mrroyal

alfiboy51

@alfiboy51
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt alfiboy51:Disse profilene har alfiboy51 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje