Profilbildet til IntrMannProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til MeeowProfilbildet til MissProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til Merethe21Profilbildet til Linda_25Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til solaProfilbildet til AlesioProfilbildet til Dotto81Profilbildet til InsomniaProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til MissBlackrose
Profilbildet til KosMusProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til angelica96Profilbildet til KongenProfilbildet til colargolProfilbildet til silverProfilbildet til xantippeProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til Anne72Profilbildet til MortenBProfilbildet til LovestarProfilbildet til moss73Profilbildet til Naturistmannen

alfiboy51

@alfiboy51
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt alfiboy51:Disse profilene har alfiboy51 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje