Profilbildet til dewill77Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til TearyProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til CulprateProfilbildet til JustinProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til gutt1981Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til trond`enProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til EspenProfilbildet til Kongen
Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til NannaProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til KennethR88Profilbildet til GiggSProfilbildet til KiwienProfilbildet til agderProfilbildet til AsveigProfilbildet til Mossing34Profilbildet til LookmeProfilbildet til vanosm52Profilbildet til gutt1981

alfiboy51

@alfiboy51
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt alfiboy51:Disse profilene har alfiboy51 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje