Profilbildet til fridafridaProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til mrtoreProfilbildet til RubberkingProfilbildet til monique tvProfilbildet til shaftyProfilbildet til HommeProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til kennedy85Profilbildet til xantippeProfilbildet til trisvikProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til karlaaProfilbildet til HexaProfilbildet til Joachim*
Profilbildet til virtuveProfilbildet til RixnProfilbildet til bwillyProfilbildet til JontassProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til vekten75Profilbildet til TempenProfilbildet til JaNuSProfilbildet til charlotee23Profilbildet til SkårnesProfilbildet til ZizouProfilbildet til sverre89Profilbildet til HebroProfilbildet til IronheartProfilbildet til BrumProfilbildet til jeanettek

alfiboy51

@alfiboy51
aktiv 5 år siden
Disse profilene har besøkt alfiboy51:Disse profilene har alfiboy51 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje