Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til JontassProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til TigerProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til stuve92Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til MrVold
Profilbildet til ReidarProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Angel4uProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til mindwtoProfilbildet til babybooProfilbildet til TordenspydProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til toro60Profilbildet til Huldra89Profilbildet til BergenoProfilbildet til MaykieProfilbildet til SoffiProfilbildet til Avalon

alfiboy51

@alfiboy51
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt alfiboy51:Disse profilene har alfiboy51 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje