Profilbildet til chefdepommeProfilbildet til SwededarterProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til latex66Profilbildet til Osl38Profilbildet til BabyWProfilbildet til akane21Profilbildet til synnyProfilbildet til pytagorasProfilbildet til VictorProfilbildet til bait69Profilbildet til ExosProfilbildet til åsne/ikke PM takk/
Profilbildet til FrkTheaProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til AinaCdProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til testomanProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til ChivasProfilbildet til MortenBProfilbildet til MissMProfilbildet til Bimann43Profilbildet til SarlimeProfilbildet til XjanneProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til mann osl

alfiboy51

@alfiboy51
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt alfiboy51:Disse profilene har alfiboy51 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje