Profilbildet til MariusProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til GeiriProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til ShineProfilbildet til Solros72Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til sølProfilbildet til maler.nProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til NinnaProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til par_30
Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til .LisetvProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til SigvegalProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Ready4funProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Man30303Profilbildet til petzlProfilbildet til LangbeinProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til bunnyProfilbildet til lekenergodProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til NathalieJanne

alfiboy51

@alfiboy51
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt alfiboy51:Disse profilene har alfiboy51 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje