Profilbildet til Lill17Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Tony21Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til SoffiProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til latino123Profilbildet til NettstedetProfilbildet til babybooProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til ballderProfilbildet til petzlProfilbildet til TingTong
Profilbildet til simonaProfilbildet til johnrunProfilbildet til Helene89Profilbildet til moss73Profilbildet til nelg90Profilbildet til IngunnProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til pia1975Profilbildet til BabyWProfilbildet til BottomProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Slave g23Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til MidasProfilbildet til qwerty19Profilbildet til Emiljepusiiiii

alfiboy51

@alfiboy51
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt alfiboy51:Disse profilene har alfiboy51 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje