Profilbildet til burndocProfilbildet til kjelli77Profilbildet til Matiine123Profilbildet til Stine1986Profilbildet til JærguttenProfilbildet til MrVoldProfilbildet til Handyman40Profilbildet til SammiProfilbildet til AngelManProfilbildet til JosepProfilbildet til Andersen89Profilbildet til zethProfilbildet til NjordProfilbildet til XL KukkProfilbildet til Tara84Profilbildet til Pussi
Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til Donatello21Profilbildet til testomanProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til MusashiProfilbildet til Grom87Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til bergen89Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til Charles

alfiboy51

@alfiboy51
aktiv 5 år siden
Disse profilene har besøkt alfiboy51:Disse profilene har alfiboy51 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje