Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til Tine cdProfilbildet til Passivg19Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til AyakachanProfilbildet til .tvliseProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til sola50Profilbildet til NowheremanProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til TigerProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til talkmanProfilbildet til Mia, 21 Oslo
Profilbildet til ErogenProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til lovebbwProfilbildet til RosjerProfilbildet til JM28Profilbildet til Bimann43Profilbildet til ElyProfilbildet til bby123Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til TorolavProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til troendern93Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til Hemne72

alfiboy51

@alfiboy51
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt alfiboy51:Disse profilene har alfiboy51 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje