Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til staalmannenProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til GogT1971Profilbildet til godsg1Profilbildet til KennethR88Profilbildet til JimBodenProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til nattroseProfilbildet til johnrunProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til søl
Profilbildet til LatexfunProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til BullseyeProfilbildet til Man30303Profilbildet til veilchenProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til SvetikProfilbildet til poopITboyProfilbildet til BadboyProfilbildet til Jan46Profilbildet til pierceddickProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til blaithinProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til Angrybean

alfiboy51

@alfiboy51
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt alfiboy51:Disse profilene har alfiboy51 besøkt:

Forumsvar Lagt Inn

Denne brukeren har ikke svart på noen temaer.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje