Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til ToremannProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til Tine cdProfilbildet til LærerenProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til mizzyProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til sweettortureProfilbildet til TommybProfilbildet til GogT1971Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til bakerProfilbildet til Kjellsprell
Profilbildet til Tine cdProfilbildet til MarwinProfilbildet til Modesty56Profilbildet til DonGrisProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til SjtProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til par3427Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til svensksnubbe

alfiboy51

@alfiboy51
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt alfiboy51:Disse profilene har alfiboy51 besøkt:
Ingen grupper ble funnet.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje