Profilbildet til Caleron86Profilbildet til HommeProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til regntøymannProfilbildet til shaftyProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til SvantepriProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til eddi1000Profilbildet til AnetteleProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til KineticMan75
Profilbildet til StaaleProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til AndiiProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til StianProfilbildet til kaiasoProfilbildet til kajabiProfilbildet til SKubrickProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til HommeProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til windel999Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til Kimhan1992

alfiboy51

@alfiboy51
aktiv 5 år siden
Disse profilene har besøkt alfiboy51:Disse profilene har alfiboy51 besøkt:
Ingen grupper ble funnet.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje