Profilbildet til SjtProfilbildet til slaviProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til maler.nProfilbildet til Mossing34Profilbildet til carogirlProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til NordJente90Profilbildet til joniProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til YouwishProfilbildet til Hemne72Profilbildet til MolliProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til nordicsound
Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til guttenProfilbildet til charlotee23Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til L_KProfilbildet til Dotto81Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til RixnProfilbildet til SylvesterProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til foresterProfilbildet til fadedProfilbildet til ParKos2239

alfiboy51

@alfiboy51
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt alfiboy51:Disse profilene har alfiboy51 besøkt:
Ingen grupper ble funnet.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje