Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til golfbearProfilbildet til LilliMyProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Hilde79Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til JærguttenProfilbildet til par_30Profilbildet til snirlenProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til GoldenProfilbildet til Skeva91Profilbildet til ManimalProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 år
Profilbildet til chipProfilbildet til Solros72Profilbildet til spruksProfilbildet til Helene89Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til Cd28Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til ElviraProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til mark04Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til trisvik

Alfie Oslo

@alfie-oslo
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Alfie Oslo:Disse profilene har Alfie Oslo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje