Profilbildet til IngunnProfilbildet til På_søkProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til søker sexProfilbildet til sluggernProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til bait69Profilbildet til plusSProfilbildet til ZeroProfilbildet til mrtoreProfilbildet til hawe35Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til SnæxProfilbildet til LadyStarProfilbildet til orro75
Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til IngegardProfilbildet til hawe35Profilbildet til xantippeProfilbildet til pierceddickProfilbildet til ellenProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til NowheremanProfilbildet til PhenrikProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til Tara84Profilbildet til Drifter4u

Alfie Oslo

@alfie-oslo
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt Alfie Oslo:Disse profilene har Alfie Oslo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje