Profilbildet til trond`enProfilbildet til coolchic101Profilbildet til slaviProfilbildet til godsg1Profilbildet til 59modellProfilbildet til JosepProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til nina1992Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til LatexfunProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Androx0Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til MartinosloProfilbildet til Valeria
Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til nina1992Profilbildet til ExodiaProfilbildet til TurbohønaProfilbildet til Reina21Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til TheMissProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til JiJiProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til Bluw

Alfie Oslo

@alfie-oslo
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Alfie Oslo:Disse profilene har Alfie Oslo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje