Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til temptationProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til shivaProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til JosepProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til ninatvProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til IngunnProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)
Profilbildet til MoaProfilbildet til shaftyProfilbildet til TigerProfilbildet til Caleron86Profilbildet til StianProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til ToyenProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Isabella10Profilbildet til BittenProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til 33Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til ak00nProfilbildet til ØstfoldGutt

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje