Profilbildet til naitsProfilbildet til CulprateProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til lalaparProfilbildet til akane21Profilbildet til frekkis71Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til par3427Profilbildet til Sublime81Profilbildet til MelekProfilbildet til MM77Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til lekenbie36
Profilbildet til ArconadaProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til afrikarProfilbildet til SkårnesProfilbildet til jente2011Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til MolliProfilbildet til bergen89Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til parivestProfilbildet til Torill1979Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Cato1977Profilbildet til MoaProfilbildet til Kimmern

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje