Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til SakoProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til YongProfilbildet til silverProfilbildet til Nic94Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til jenandProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Floppa1Profilbildet til CindyCDProfilbildet til modoulaminjammeh
Profilbildet til BjoernProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til FinelineProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til TorolavProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til JiJiProfilbildet til nattroseProfilbildet til LokerProfilbildet til gameroslProfilbildet til nord88Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til MariusProfilbildet til DrYvil

love one another

@amanda12
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt love one another:Disse profilene har love one another besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje