Profilbildet til JontassProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til dp72Profilbildet til krsflortProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til ShineProfilbildet til RJProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til søker sexProfilbildet til m52aProfilbildet til Per SProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Jærgutten
Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til charlotee23Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til Plu2Profilbildet til BittenProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til LissaProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til NjordProfilbildet til Mikkel82

love one another

@amanda12
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt love one another:Disse profilene har love one another besøkt:
Viser 1 gruppe
  • Offentlig gruppe /

    Hjelp

    aktiv 5 minutter siden
    Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje