Profilbildet til Jan46Profilbildet til Donatello21Profilbildet til Caleron86Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til VictorProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til sjømannProfilbildet til ToyenProfilbildet til fadedProfilbildet til ErogenProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til vårkåtProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til eddi1000Profilbildet til Elleseus
Profilbildet til sexypar85Profilbildet til Lenaa23Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til AinaCdProfilbildet til troendern93Profilbildet til Kas=)Profilbildet til Giftparnord50Profilbildet til zethProfilbildet til Lill17Profilbildet til ZeroProfilbildet til Flekka18Profilbildet til MissProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til agderProfilbildet til sluttyboy4u

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje