Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til Stine1986Profilbildet til BergenoProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til trond`enProfilbildet til julieProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til pia1975Profilbildet til toro60Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til sportfuck
Profilbildet til HazeProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til CindyCDProfilbildet til ZizouProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til LeticiaProfilbildet til Lars80Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til AlexsProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til TordenspydProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til beitoProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Sigurd_Rise

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje