Profilbildet til TommybProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til HommeProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til sanjaProfilbildet til ElleseusProfilbildet til DrulProfilbildet til Difference___Profilbildet til røyskattaProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Sublime81Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til KristiansenProfilbildet til Mr.X
Profilbildet til mindwtoProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til blaithinProfilbildet til Roger84Profilbildet til skurk3Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til knny88Profilbildet til Goldi!!Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til fridafridaProfilbildet til dewill77Profilbildet til SakoProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til GiggS

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje