Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til sverre89Profilbildet til m52aProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til AsveigProfilbildet til pompelProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til latexthingProfilbildet til veilchenProfilbildet til moss73Profilbildet til smoker;)Profilbildet til trisvikProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til jan50
Profilbildet til losamantesProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til MelekProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til OralProfilbildet til MaykieProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til HommeProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til shinY_Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Angrybean

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje