Profilbildet til Tobben28Profilbildet til h_frodeProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til BluwProfilbildet til Donatello21Profilbildet til Slappen72Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til LarsnProfilbildet til mann oslProfilbildet til nord88Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til BillProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Huldra89
Profilbildet til PlutoProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til BecksProfilbildet til frkhagen92Profilbildet til OralProfilbildet til AlexanderProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til SKubrickProfilbildet til BjornchProfilbildet til .tvliseProfilbildet til hgsd1Profilbildet til RememBr83Profilbildet til Torill1979Profilbildet til Jærgutten

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje