Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til TheReaderProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til BillProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til pierceddickProfilbildet til AlexanderProfilbildet til MissProfilbildet til FreshnessProfilbildet til TigerProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til Thea92
Profilbildet til SherylProfilbildet til bait69Profilbildet til hawe35Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til miss76Profilbildet til henrkjarProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til LatexfunProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til XjanneProfilbildet til RememBr83

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje