Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til bergenm30Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til LærerenProfilbildet til Hilde79Profilbildet til BillProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til Passivg19Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Sonny55Profilbildet til staalmannenProfilbildet til jonas93Profilbildet til ShjalomProfilbildet til guttenProfilbildet til binittedal31
Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til sluggernProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til fridafridaProfilbildet til SamehadaProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til Kate WProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til sola50Profilbildet til MissProfilbildet til sexfest3637

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje