Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til RosjerProfilbildet til nafaProfilbildet til Kalle2Profilbildet til -MissV-Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til YuaygirlProfilbildet til sisunorProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til BiTrineProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til Goldfingermann1
Profilbildet til Floppa1Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til frkhagen92Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til På_søkProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til Matiine123Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til Ramp78Profilbildet til Ready4fun

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje