Profilbildet til Floppa1Profilbildet til BillProfilbildet til LatexmannProfilbildet til bergenm30Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til godsg1Profilbildet til JimBodenProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til IronheartProfilbildet til NallexyProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til mann oslProfilbildet til windel999Profilbildet til Kas=)Profilbildet til Slappen72Profilbildet til CatherineVonZuiden
Profilbildet til Latex44Profilbildet til BjoernProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til SKubrickProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til MatteStProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til ballderProfilbildet til UerfarenProfilbildet til ThomasassProfilbildet til jens41Profilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til plusS

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje