Profilbildet til Singel49Profilbildet til DavinciProfilbildet til knny88Profilbildet til NettstedetProfilbildet til Flekka18Profilbildet til MarwinProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til gutt1981Profilbildet til guttenProfilbildet til ElviraProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til hank95Profilbildet til KaisaProfilbildet til Bimann43Profilbildet til trentkar26søkerungjente
Profilbildet til 33Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til ValeriaProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til Geirern92Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til KatherineProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til hotnoProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til BiTrineProfilbildet til poopITboyProfilbildet til NeonProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Latex44

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje