Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til SKubrickProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til TheRose49Profilbildet til krsflortProfilbildet til silverProfilbildet til nina1992Profilbildet til SnæxProfilbildet til SvantepriProfilbildet til Trh1980Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til vårkåtProfilbildet til MortenBProfilbildet til TonyMontana
Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til RixnProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til SimProfilbildet til mizzyProfilbildet til bad666boyProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til MatteStProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Roger84Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til BBW28Profilbildet til Leticia

AmandaPixel

@amandapixel
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt AmandaPixel:Disse profilene har AmandaPixel besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 49 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 49 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje