Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til solaProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til GeiriProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til AlexsProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til røyskattaProfilbildet til Tobben28Profilbildet til Leto78Profilbildet til Slave g23Profilbildet til TordenspydProfilbildet til SupermannProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til MrTwoface
Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til KvastenProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Jan46Profilbildet til GiggSProfilbildet til dogbayProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til xantippeProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til regntøymannProfilbildet til SadominatorProfilbildet til Solros72Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til nord88Profilbildet til forester

Søkerdominantkvinne

@amorepasso
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Søkerdominantkvinne:Disse profilene har Søkerdominantkvinne besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 48 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 48 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje