Profilbildet til mrtoreProfilbildet til geddimannProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til knny88Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til TheMissProfilbildet til Cd28Profilbildet til xtrProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til GoldenProfilbildet til gameroslProfilbildet til SportoguyProfilbildet til Bimann43Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Stuker\'n
Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til Kas=)Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til Niko9Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til DionysusProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til NinnaProfilbildet til blaithinProfilbildet til Jan46Profilbildet til Andersen89

Søkerdominantkvinne

@amorepasso
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Søkerdominantkvinne:Disse profilene har Søkerdominantkvinne besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Søkerdominantkvinne

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

B&D/S&M

Hva jeg liker best

dominante kvinner

Fritekst

Hei hei, leter etter en dominant kvinne til å utforske litt med. Er helt fersk og har forsåvidt aldri vært med en dominant kvinne før. Skal få ordnet med bilder.

Selv er jeg trent og har bra kropp og bra utseende….vel utseende er jo subjektivt hehe.

Holder til i Bergen.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje