Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til MidasProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Sonny55Profilbildet til mizzyProfilbildet til maler.nProfilbildet til SupermannProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til JM28Profilbildet til Joachim*Profilbildet til Thea92Profilbildet til Fin g30Profilbildet til superteddProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til nattrose
Profilbildet til ZeroProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til sisunorProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til El DiabloProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til RuienProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til beitoProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til SportoguyProfilbildet til Androx0Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til sverre89Profilbildet til mrtore

Søkerdominantkvinne

@amorepasso
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Søkerdominantkvinne:Disse profilene har Søkerdominantkvinne besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Søkerdominantkvinne

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

B&D/S&M

Hva jeg liker best

dominante kvinner

Fritekst

Hei hei, leter etter en dominant kvinne til å utforske litt med. Er helt fersk og har forsåvidt aldri vært med en dominant kvinne før. Skal få ordnet med bilder.

Selv er jeg trent og har bra kropp og bra utseende….vel utseende er jo subjektivt hehe.

Holder til i Bergen.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje