Profilbildet til NeonProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til zethProfilbildet til spruksProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til troendern93Profilbildet til SadominatorProfilbildet til mann oslProfilbildet til GoldenProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til gameroslProfilbildet til chipProfilbildet til ÅsaneG20
Profilbildet til yanaProfilbildet til RuienProfilbildet til ThomasassProfilbildet til LåtteProfilbildet til henrkjarProfilbildet til jannis25Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til jarlemannProfilbildet til andy1988Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til kaiasoProfilbildet til RixnProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til sir-digby-chicken-caesar

Ampri

@ampri
aktiv 4 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Ampri:Disse profilene har Ampri besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje