Profilbildet til halloisProfilbildet til YouwishProfilbildet til orphansProfilbildet til dogbayProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til skurk3Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til RememBr83Profilbildet til shinY_Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til AjscreamProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Solros72Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til Odin
Profilbildet til ZizouProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til EmmaEEProfilbildet til LatexmannProfilbildet til Caleron86Profilbildet til KiwienProfilbildet til pitt76Profilbildet til LookmeProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til gameroslProfilbildet til slaviProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til LarsnProfilbildet til KosMusProfilbildet til Hulder1

Ampri

@ampri
aktiv 1 måned, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Ampri:Disse profilene har Ampri besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje