Profilbildet til afrikarProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til colargolProfilbildet til babybooProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til testomanProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til SammiProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til fadedProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til binittedal31Profilbildet til joniProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Neon
Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til someboyProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til par_30Profilbildet til EscobarProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til Oslo27Profilbildet til RixnProfilbildet til Crazy92Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til bunnyProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til shinY_Profilbildet til MILFogDILF

Ampri

@ampri
aktiv 7 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Ampri:Disse profilene har Ampri besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje