Profilbildet til karlaaProfilbildet til NettstedetProfilbildet til urokraakeProfilbildet til MannValdresProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til Mossing34Profilbildet til Lars80Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til InnlandetProfilbildet til TommybProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til Grom87Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til talkmanProfilbildet til XenaProfilbildet til SandnesMann1
Profilbildet til pia1975Profilbildet til IngunnProfilbildet til vårkåtProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til lauraloveProfilbildet til komigje69Profilbildet til shado33Profilbildet til ValeriaProfilbildet til charlotee23Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til harepusen

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje