Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til buskerudProfilbildet til zailoProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Kate WProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til Hilde79Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til SiljeProfilbildet til ingoladProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til JaNuS
Profilbildet til gameroslProfilbildet til golfbearProfilbildet til Lica89Profilbildet til KennethR88Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til BergenoProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til bunnyProfilbildet til MeeowProfilbildet til TearyProfilbildet til Lez 40Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til PlatinumProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til kjelli77Profilbildet til Sigurd_Rise

Anders57

@anders57
aktiv 2 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Anders57:Disse profilene har Anders57 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje