Profilbildet til ArousalProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til ErogenProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til Haakon92Profilbildet til ArielProfilbildet til ballderProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til latex66Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til NataProfilbildet til Klara31
Profilbildet til TearyProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til agderProfilbildet til BiparProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til veilchenProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til zailoProfilbildet til JavhaxProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til LathamsProfilbildet til NataProfilbildet til shiva

Anders57

@anders57
aktiv 5 dager, 6 timer siden
Disse profilene har besøkt Anders57:Disse profilene har Anders57 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje