Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til søker sexProfilbildet til Angel84Profilbildet til AnMy99Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til 59modellProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til knny88Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Tengil
Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til toro60Profilbildet til kennedy85Profilbildet til ManimalProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til bakerProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til IngunnProfilbildet til TabbeProfilbildet til pierceddickProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til SamehadaProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til GuttOslo95
  • 1 uke, 4 dager siden

    Anders57

    Anders57 ble et registrert medlem 1 uke, 4 dager siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje