Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til LilliMyProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til LamatryneProfilbildet til El DiabloProfilbildet til DragongirlProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til vanosm52Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til Caleron86Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til CalaDorProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til kjelli77Profilbildet til Grom87Profilbildet til kinkybente49-fetish-sub
Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til mark04Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til Cato1977Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til 2KosProfilbildet til norseman9Profilbildet til NowheremanProfilbildet til KospieProfilbildet til jan50Profilbildet til FinelineProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til talkmanProfilbildet til Lenea

Andersen89

@andersen89
aktiv 5 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Andersen89:Disse profilene har Andersen89 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje