Profilbildet til InnlandetProfilbildet til Lars80Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til zethProfilbildet til Matiine123Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til MortenBProfilbildet til orphansProfilbildet til Isabella10Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til CleoProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Ready4funProfilbildet til 2hot4U
Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til ElviraProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til andy1988Profilbildet til snirlenProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til poffenProfilbildet til virtuveProfilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til zailoProfilbildet til nina1992Profilbildet til StaaleProfilbildet til MedusaProfilbildet til sluggern

Andersen89

@andersen89
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Andersen89:Disse profilene har Andersen89 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje