Profilbildet til BrumProfilbildet til someboyProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til ChrisCProfilbildet til trond`enProfilbildet til SoffiProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Linda_25Profilbildet til RosjerProfilbildet til wille455Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til nada000Profilbildet til CulprateProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til sjøkjeks
Profilbildet til AsveigProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til MandrakeProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til KjellarProfilbildet til Matiine123Profilbildet til Oslo27Profilbildet til xdresserProfilbildet til harepusenProfilbildet til TearyProfilbildet til ErogenProfilbildet til SkårnesProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til badboy1986Profilbildet til LatexfunProfilbildet til LilleKee

Andersen89

@andersen89
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Andersen89:Disse profilene har Andersen89 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje