Profilbildet til knny88Profilbildet til westpar76Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til regntøymannProfilbildet til LangbeinProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til Floppa1Profilbildet til just myselfProfilbildet til KarinagayProfilbildet til MariusProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Emiljepusiiiii
Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til BittenProfilbildet til AndyrjProfilbildet til nelg90Profilbildet til RonnProfilbildet til trisvikProfilbildet til m52aProfilbildet til LissaProfilbildet til ToyenProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til Osl38Profilbildet til LatexfunProfilbildet til vanosm52Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til Loker

Andersen89

@andersen89
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Andersen89:Disse profilene har Andersen89 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje