Profilbildet til bwillyProfilbildet til Androx0Profilbildet til xantippeProfilbildet til MariusProfilbildet til shivaProfilbildet til CulprateProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til NataProfilbildet til Kalle2Profilbildet til coolchic101Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til ToyenProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Gutt23TRD
Profilbildet til Jan46Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til SherylProfilbildet til charlotee23Profilbildet til two-playfulProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Par på camProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til CdrypaProfilbildet til JærguttenProfilbildet til SakoProfilbildet til love one anotherProfilbildet til 2KosProfilbildet til ToyenProfilbildet til Caleron86Profilbildet til MrVold

Andii

@andii
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Andii:Disse profilene har Andii besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje