Profilbildet til GirlflowerProfilbildet til Linda_25Profilbildet til bwillyProfilbildet til karlaaProfilbildet til KaisaProfilbildet til IronheartProfilbildet til Stine1986Profilbildet til SoffiProfilbildet til binittedal31Profilbildet til SarlimeProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til TommybProfilbildet til bergenm30Profilbildet til bad666boyProfilbildet til Sublime81Profilbildet til Anne72
Profilbildet til RosjerProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til Haakon92Profilbildet til PhenrikProfilbildet til KimmernProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til spruksProfilbildet til MedusaProfilbildet til bby123Profilbildet til stor pungProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til TommybProfilbildet til blaithinProfilbildet til søker sexProfilbildet til Brum

Andii

@andii
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Andii:Disse profilene har Andii besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje