Profilbildet til Joey77Profilbildet til ZizouProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til BiparProfilbildet til .LisetvProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til NjordProfilbildet til kinky667Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Leto78Profilbildet til PhenrikProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til monique tv
Profilbildet til ChrisCProfilbildet til talkmanProfilbildet til 59modellProfilbildet til Singel49Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til CharlesProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til AnetteleProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til 33Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til nattroseProfilbildet til Nic94

Andii

@andii
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Andii:Disse profilene har Andii besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje