Profilbildet til Klar 79Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til synnyProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til SjtProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til DavinciProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til -MissV-Profilbildet til ellenProfilbildet til xtrProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til LatexfunProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til sexypar85
Profilbildet til ingoladProfilbildet til ole322Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til shivaProfilbildet til NeonProfilbildet til harepusenProfilbildet til MeeowProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Angel84Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til kaiasoProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Sim

Andii

@andii
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Andii:Disse profilene har Andii besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje