Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til trannyboyProfilbildet til halloisProfilbildet til mizzyProfilbildet til RosjerProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til karlaaProfilbildet til MartinosloProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til MissProfilbildet til someboyProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Biparoppland
Profilbildet til RubberkingProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til GogT1971Profilbildet til Lez 40Profilbildet til .LisetvProfilbildet til PlatinumProfilbildet til LærerenProfilbildet til mindwtoProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til SylvesterProfilbildet til ExodiaProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til SjtProfilbildet til spaceorchestra

Andii

@andii
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Andii:Disse profilene har Andii besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje