Profilbildet til Kas=)Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til BluwProfilbildet til TabbeProfilbildet til bunnyProfilbildet til Mandal37Profilbildet til HommeProfilbildet til shaftyProfilbildet til mrroyalProfilbildet til virtuveProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til norseman9Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til BrumProfilbildet til DrYvil
Profilbildet til ole322Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til sisunorProfilbildet til vickycdProfilbildet til pierceddickProfilbildet til MedusaProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til 33Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til RuienProfilbildet til KjellarProfilbildet til Niko9Profilbildet til Passivg19Profilbildet til Ely

ensomgutt23

@andre23to
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt ensomgutt23:Disse profilene har ensomgutt23 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje