Profilbildet til xtrProfilbildet til PussiProfilbildet til MidasProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til karlaaProfilbildet til EvensProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til sisunorProfilbildet til *HerreMannVestbyProfilbildet til KristiansenProfilbildet til C.lop14Profilbildet til BecksProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til NordJente90
Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Ready4funProfilbildet til pia1975Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til Solros72Profilbildet til fridafridaProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Anne72Profilbildet til MusashiProfilbildet til trisvikProfilbildet til C.lop14Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til latino123Profilbildet til TingTongProfilbildet til OlavsenProfilbildet til trannyboy

Androx0

@androx0
aktiv 8 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Androx0:Disse profilene har Androx0 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje