Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til BotanicalProfilbildet til shivaProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til TingTongProfilbildet til buskerudProfilbildet til FinelineProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til Nic94Profilbildet til kastrdProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Reisende40Profilbildet til LilliMyProfilbildet til Mass SageProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til DOMINANT
Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til ToremannProfilbildet til UerfarenProfilbildet til kennethProfilbildet til dia***Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til KarinagayProfilbildet til parivestProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Roger84Profilbildet til No StringsProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til sjøkjeks

Androx0

@androx0
aktiv 2 uker, 6 dager siden
Disse profilene har besøkt Androx0:Disse profilene har Androx0 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje