Profilbildet til MizzyProfilbildet til lovebbwProfilbildet til Angel84Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til SiljeProfilbildet til KosMusProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til Slappen72Profilbildet til LatexleahProfilbildet til NinnaProfilbildet til PSYllonProfilbildet til troendern93Profilbildet til AfroManProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til bbck oslo
Profilbildet til BullseyeProfilbildet til TommybProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til KvastenProfilbildet til trisvikProfilbildet til Reisende40Profilbildet til VictorProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til Jan46Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til IntrMannProfilbildet til ole322Profilbildet til 1randybugga

Androx0

@androx0
aktiv 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Androx0:Disse profilene har Androx0 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje