Profilbildet til nord88Profilbildet til BergenoProfilbildet til synnyProfilbildet til sexypar85Profilbildet til nattroseProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til GiggSProfilbildet til urokraakeProfilbildet til Julie00Profilbildet til AndiiProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til bbck osloProfilbildet til KennethR88
Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Lenaa23Profilbildet til LeticiaProfilbildet til babybooProfilbildet til SamehadaProfilbildet til TordenspydProfilbildet til VictorProfilbildet til maritaProfilbildet til OlavsenProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til RubberkingProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til testomanProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til orro75

Androx0

@androx0
aktiv 2 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Androx0:Disse profilene har Androx0 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje