Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til sjømannProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Tara84Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til julieProfilbildet til EscobarProfilbildet til foresterProfilbildet til Kate WProfilbildet til gameroslProfilbildet til mann oslProfilbildet til HerskerVestfold74®
Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til hawe35Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til lalaparProfilbildet til Angel4uProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til Singel49Profilbildet til pia1975Profilbildet til Mandal37Profilbildet til jannis25Profilbildet til SupermannProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til BillProfilbildet til bakerProfilbildet til jeanymaria

Androx0

@androx0
aktiv 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Androx0:Disse profilene har Androx0 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje