Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til ellenProfilbildet til miss76Profilbildet til veilchenProfilbildet til qwerty19Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til TheReaderProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til ElleseusProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til naitsProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til Ready4funProfilbildet til h_frode
Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til ChivasProfilbildet til stian93Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til kastrdProfilbildet til VictorProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til ReidarProfilbildet til NallexyProfilbildet til ole322Profilbildet til Kate WProfilbildet til Jan46Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til sexypar85Profilbildet til Kospie

Androx0

@androx0
aktiv 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Androx0:Disse profilene har Androx0 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje