Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til jenandProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til naitsProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til MariusProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til johnrunProfilbildet til LadysmanProfilbildet til TingTongProfilbildet til sølProfilbildet til DionysusProfilbildet til talkman
Profilbildet til LeticiaProfilbildet til Erik1337Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til TheReaderProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til HommeProfilbildet til maritaProfilbildet til NightdiverProfilbildet til Tyber30Profilbildet til GeiriProfilbildet til DragongirlProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til 2KosProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til StavangerM60

Androx0

@androx0
aktiv 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Androx0:Disse profilene har Androx0 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje