Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til karlaaProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til HexaProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til Telemann88Profilbildet til regntøymannProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til sexworker202Profilbildet til jan50Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til XjanneProfilbildet til faithProfilbildet til lekenergodProfilbildet til bwilly
Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til someboyProfilbildet til L_KProfilbildet til LatexfunProfilbildet til nelg90Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til bergen89Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til AsveigProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til SussProfilbildet til fadedProfilbildet til RixnProfilbildet til TingTongProfilbildet til Bitten

Androx0

@androx0
aktiv 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Androx0:Disse profilene har Androx0 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje